IMG 20200808 192555 resized 20200817 055808799Dzisiaj na hipodromie 14-go Pułku Ułanów Jazłowieckich w Morawie swoje potrawy zaprezentowała Restauracja „Pod Rumakiem”. Potrawa regionalna kotlet schabowy po polsku z zasmażaną kapustą z kminkiem otwierała festiwal smaków. Degustowane były oryginalne śledzie w śmietance z truskawką, babeczki nadziewane tuńczykiem, tortilla ze szpinakiem, koreczki owocowo- warzywne, deserki z jeżynami.

Potrawy cieszyły się wielkim uznaniem, a wiele z nich swoją oryginalnością zasługuje na miano regionalnych. Do degustacji zostali zaproszeni miedzy innymi czołowi działacze jeździeccy z Dolnego Śląska.

MPMK & PPMK-A

Kalendarz 2020

DATA NAZWA
24-25.06.2020 CNC: 90,100,1*
02-05.07.2020 STRZEGOM SUMMER TOUR
16-19.07.2020 STRZEGOM SUMMER TOUR
07-09.08.2020 CNC: 75,90,100,1*,2*
27-30.08.2020 LOTTO STRZEGOM HORSE TRIALS
17-20.09.2020 MPMK-A/B/C & PPMK-A
08-11.10.2020 STRZEGOM OCTOBER FESTIVAL

Najnowsze galerie

09/08/2020, 12:00 | Odsłon: 287
cnc-2-cross-09-08-2020-galeriaCNC 2* - Cross - 09.08.2020 - GALERIA Foto Leszek Wójcik - www.leszekwojcik.pl Zamieszczone w serwisie...
09/08/2020, 12:00 | Odsłon: 163
cnc-1-cross-09-08-2020-galeriaCNC 1* - Cross - 09.08.2020 - GALERIA Foto Leszek Wójcik - www.leszekwojcik.pl Zamieszczone w serwisie...
09/08/2020, 12:00 | Odsłon: 210
cnc100-cross-09-08-2020-galeriaCNC100 - Cross - 09.08.2020 - GALERIA Foto Leszek Wójcik - www.leszekwojcik.pl Zamieszczone w serwisie...

Polecamy