IMG 20200808 192555 resized 20200817 055808799Dzisiaj na hipodromie 14-go Pułku Ułanów Jazłowieckich w Morawie swoje potrawy zaprezentowała Restauracja „Pod Rumakiem”. Potrawa regionalna kotlet schabowy po polsku z zasmażaną kapustą z kminkiem otwierała festiwal smaków. Degustowane były oryginalne śledzie w śmietance z truskawką, babeczki nadziewane tuńczykiem, tortilla ze szpinakiem, koreczki owocowo- warzywne, deserki z jeżynami.

Potrawy cieszyły się wielkim uznaniem, a wiele z nich swoją oryginalnością zasługuje na miano regionalnych. Do degustacji zostali zaproszeni miedzy innymi czołowi działacze jeździeccy z Dolnego Śląska.

Kalendarz 2021

DATA NAZWA
09-11.04.2021 STRZEGOM SPRING OPEN
15-16.05.2021 CNC: 90,100,1*,2*
24-27.06.2021 STRZEGOM HORSE TRIALS
11-15.08.2021 MISTRZOSTWA EUROPY KUCÓW
20-22.08.2021 STRZEGOM SUMMER TOUR & MDŚL-C
14-17.10.2021 STRZEGOM OCTOBER FESTIVAL

Najnowsze galerie

09/08/2020, 12:00 | Odsłon: 669
cnc-2-cross-09-08-2020-galeriaCNC 2* - Cross - 09.08.2020 - GALERIA Foto Leszek Wójcik - www.leszekwojcik.pl Zamieszczone w serwisie...
09/08/2020, 12:00 | Odsłon: 462
cnc-1-cross-09-08-2020-galeriaCNC 1* - Cross - 09.08.2020 - GALERIA Foto Leszek Wójcik - www.leszekwojcik.pl Zamieszczone w serwisie...
09/08/2020, 12:00 | Odsłon: 528
cnc100-cross-09-08-2020-galeriaCNC100 - Cross - 09.08.2020 - GALERIA Foto Leszek Wójcik - www.leszekwojcik.pl Zamieszczone w serwisie...

Polecamy